Anpassad lösning

Har ni krav och behov utöver det vanliga? Hittar ni inte den tekniska lösningen för era behov? Då kan en anpassad lösning vara just det rätta alternativet för erat företag.

Oavsett om ni är stora eller små så kan vi tillhandahålla en anpassad lösning just för er. En anpassad lösning kan vara allt ifrån en enkel hemsida till en helt ny och komplex IT-miljö. Våra anpassade lösningar ser till att ni får precis det ni önskar och behöver.

Vår kundkrets sträcker sig från enskilda firmor till multinationella företag med kontor i flera länder. Oavsett deras krav levererar vi vad de behöver, från en enkel eposttjänst till serversystem spridda över flera platser.

Våra specialister är vana att arbeta med lösningar både på Windows, Linux och OS X. Ni har önskemålen, vi har kunskapen.

Varför ska man ha en anpassad lösning?

Ibland kan det vara svårt att hitta en färdig lösning som uppfyller kraven. Att utveckla en helt ny IT-miljö eller utöka en befintlig, kan vara väldigt komplicerade projekt.

Det är mycket som kan gå fel och kostnaderna kan bli väldigt höga. Felkalkylerade förstudier, felaktig projektledning och leveransförseningar är bara några av de problem som kan uppstå. Med vår hjälp så kan ni undvika att onödiga problem uppstår i projekt- och implementationsfaserna. Genom att låta oss leda projektet så håller ni nere kostnaderna samtidigt som eran lösning genererar minimalt med barnsjukdomar. Det gör att ni kan fokusera på eran verksamhet och inte onödig brandsläckning.

Vårt jobb är att göra det så enkelt som möjligt för er att få en väl fungerande IT-miljö. Genom att anlita oss får ni en stabil och säker lösning som uppfyller alla era behov och önskemål. Vi på HostingIT har många års erfarenhet av skräddarsydda system och tillsammans har våra medarbetare gedigen kompetens inom projektledning, tekniska plattformar och infrastruktur samt webb- och mjukvaruutveckling.

Vi arbetar efter era önskemål och behov och kan sköta hela processen från start till mål. Alltid med konkurrenskraftiga priser.

Hur skaffar man en anpassad lösning?

Vi kan hjälpa er från idé till färdig lösning. Tveka inte att kontakta oss för ett personligt möte, antingen via vårt kontaktformulär eller genom att ringa någon av våra säljare. Kontaktuppgifter hittar du här.